Supplier 1688 tak terima Bank Transfer. Macam mana nak dapatkan invoice di Alipay?

Sebelum ni saya ada tulis blog tentang masalah pembayaran dengan supplier 1688 Dalam post tu juga saya ada terangkan pasal Exchange System 2.0 dan bank transfer. Tapi kaedah pembayaran Bank Transfer ni tak semua supplier guna. Terutama bila wang yang anda transfer tu jumlahnya sikit je, so mungkin akan ada supplier yang tak bagi customer bayar pakai Bank Transfer.

Macam mana anda nak bayar guna bank transfer kalau supplier? Mestilah pilihan yang anda ada cuma guna Alipay untuk buat pemabayaran kan. Tapi kadang-kadang, bila bayar pakai Alipay ni proses agak leceh sikit. Tapi kita yang memang taktau nak bayar pakai Alipay ni susah la.

Jalan penyelesaian untuk guna Alipay ni ialah kita boleh cari agent yang boleh dipercayai. Sebab kalau dah ada agent yang boleh bayarkan guna Alipay, proses lebih senang dan biasa lah anda akan dicaj servis perkhidmatan. Tapi, lebih senang kalau guna agent sebab mereka dah ada IC China so lebih mudah untuk apply payment tu.

Macam mana nak cari trusted agent? Anda jangan risau, kami akan bantu anda! CIEF Worldwide SDN BHD ada agent yang boleh dipercayai dan kami dah lama bekerjasama dengan agent ni. Kalau anda masalah payment tak boleh guna Bank Transfer ni, agent kami akan bantu anda dan paling penting agent kami akan sediakan invois. Anda boleh hubungi [khidmat pelanggan] kami untuk gunakan agent ni.

Sebelum itu, jika anda belum mendaftarkan akaun. Sila klik – Daftar Akaun. Anda boleh menggunakan perkhidmatan kami bila-bila masa.💁

Leave a Reply

Your email address will not be published.