5 Produk best selling di Taobao

Taobao ialah platform beli belah online dimana ownernya ialah Alibaba. Kebanyakkan barang yang kita nampak di Malaysia ni semuanya dari China. Tapi pernah tak kita terfikir barang yang high demand ni kebanyakkanya barang yang orang akan beli sebab murah kalau compare dengan tempat lain. Untuk tahun 2021 barang yang banyak dibeli ialah barang decoration, barang yang mostly small business dah start trend nak jual Crystal Epoxy Handmade DIY Jewelry, barang yang essential untuk keperluan diri dan rumah. Mari kita tengok top 5 barang yang selalu orang beli dekat Taobao! 

 

Natural Crystal Lucky Fortune Tree Living Room Decoration

Natural Crystal Lucky Fortune Tree Living Room Decoration

 

Crystal Epoxy Handmade DIY Jewelry King Set

Crystal Epoxy Handmade DIY Jewelry King Set

 

Remote-controlled Massage Mat

Full Body Massage Mat with Infrared Heat

3-in-1 Bathroom Tissue Holder

3in 1 Toilet/ Kitchen Tissue Paper Holder/ Dispenser | Technix

Smartcare Baby Bottle Sterilizer 

Korea Smartcare Baby Bottle Sterilizer with Multifunctional UV Sterilization  Cabinet for Drying Baby

So, kalau ada yang berminat nak beli barang di Taobao macam barang di atas dan susah nak cari syarikat logistik untuk uruskan shipping anda, kami CIEF boleh bantu anda untuk shipping barang dengan gunakan comercial shiping.

Kenapa kena pilih CIEF lite untuk shipping parcel anda?

CIEF lite ada kelebihan dimana kami boleh ship parcel yang berkategori sensitive goods (barangan mudah pecah, berjenama, berkimia, cecair, berbateri dll)  dan kami boleh uruskan dokumen import jika diperlukan pihak kastam dan juga kami sediakan invois pembelian anda👍😄

Jika selepas anda baca ringkasan pasal Taobao ni buatkan anda berminat nak online shopping? Nak tahu caranya? Anda boleh klik link di bawah :

👉 https://www.cief-malaysia.com/blog-tutorial-beli-barang-di-taobao/

Suka nak ingatkan pada anda bahawa CIEF Worldwide Sdn Bhd merupakan syarikat logistik yang menawarkan perkhidmatan commercial shipping yang dapat membantu anda menguruskan import barang anda dari supplier China. Jadi, tunggu apa lagi.. Jom daftar dengan kami, Klik 👉 Daftar Akaun  Anda boleh gunakan perkhidmatan kami bila-bila masa sahaja 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *